Hva søren?!

Nå er vi syyykt sure så vi gidder ikke skrive hei engang.....

Ja den kommentaren igjen, ja dette blir et alvorlig innlegg.... så husk blodig alvor... Men om man skal skrive en kommentar som er stygg, så er det mange ting som man må huske på. Um..... nå skal vi ha noen punkter om hva man ikke burde skrive, siden da driter man seg ut som "lol":

- Ikke kom med ting som ikke er sant, eksempel lol skrev i sin kommentar at vi sa at One direction er homoer og det gjorde vi ikke, for det er ikke gøy å bli anklaget for å være homoer, siden det vet vi alt om.

- Pass på rettskrivning, det er skt plagsomt når noen skriver feil....ehhhhmmmmLOLmmmhhheeell

Snakk for deg selv og ikke alle andre, det er ikke vits å skrive "alle som" når det er bare du som har skrevet en snn kommentar.....

- Det er ikke noe vits å hate noen for deres meninger, hvorfor skal man bry seg om andres meninger hvis man er ekte Driectioner?(som oss)

- Ikke tving folk til å gjøre ting, det er bare teit at du sier at du burde gjøre ditt, du burde gjøre datt, husk de sitter å ler av deg, har du tenkt på det LOL!!

Så dette bør dere huske når/hvis dere skal skrive hater innlegg....Ja, vær stolt, tenk positivt..... Ikke grin som en baby bare fordi noen mener noe annet enn deg"LOL"

That's it!

Jaaa!

Jepp alltid:)

XOXO Muffinsguttene99<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muffinsguttene99

muffinsguttene99

14, Smøla

Les og komenter vår blogg og vi gjør det med din <3<3

Kategorier

Arkiv

hits